Abeceda moderního rodiče - Cajthamlová, Kateřina, 1962- (Vyšehrad, 2017)
Na základě zkušeností ze své terapeutické praxe přichází MUDr. Kateřina Cajthamlová s knihou o rodičovství, výchově, úloze rodiny i pravidlech důležitých pro zdravý základ lidských vztahů.
Keywords: rodičovství; rodiče a děti; rodina; výchova dítěte; psychologie dítěte; myšlení dítěte; parenting; parents and children; family; child rearing; child psychology; children's thinking; příručky; handbooks and manuals