Na konci aleje - Stýblová, Valja, 1922-2020 (Odeon, 1988)
Román vypovídá o osudech starých lidí a zachycuje problém těch, kteří se ve stáří uchýlili do domova důchodců.
Keywords: české romány; psychologické romány; Czech fiction; psychological novels