Záhadné zmizení lorda Listerdalea - Christie, Agatha, 1890-1976 (Knižní klub, 2005)
Kniha je souborem dvanácti málo známých povídek slavné anglické autorky.
Přeloženo z angličtiny
Keywords: anglické povídky; detektivní povídky; English short stories; detective short stories