Pohřbení ve snu : deset a jedna japonská detektivka - Krouský, Ivan, 1933-; Krouský, Ivan, 1933- (Knižní klub, 2007)
Sbírka jedenácti povídek, které reprezentují japonskou detektivní literaturu druhé poloviny 20.stol.
Keywords: japonské povídky; detektivní povídky; Japanese short stories; detective short stories