Gilgul - Novotný, David Jan, 1947- (Knižní klub, 2013)
Detektivní román, odehrávající se v současnosti v Londýně, částečně pak na území Čech a Prahy.
Keywords: české romány; detektivní romány; Czech fiction; detective novels