Královna jihu - Pérez-Reverte, Arturo, 1951- (Knižní klub, 2005)
Dramatický příběh ženy, jež se díky spontánním přátelstvím a hlavně díky vlastní nezlomné vůli ocitá na špičce ilegálního trhu s narkotiky.
Přeloženo ze španělštiny
Keywords: španělské romány; thrillery (romány); Spanish fiction; thrillers (novels)