Třetí světlo - Keegan, Claire, 1968- (Fleet, 2011)
Jednoho dne odváží otec svou malou holčičku k manželčině sestře. Beze slova ji u příbuzných, starší manželské dvojice, opouští, aniž by holčička tušila, zda se pro ni otec někdy vrátí. Po počátečních rozpacích děvče pochopí, že se ocitlo v harmonické a láskyplné domácnosti, kde ji nikdo nebude hubovat pro maličkosti. Šok pak přichází s koncem prázdnin, kdy se má vrátit ke své početné rodině.