Java 9 : kompletní příručka jazyka - Pecinovský, Rudolf, 1954- (Grada Publishing, 2018)
Učebnice programovacího jazyka Java 9 se soustředí zejména na výklad vlastností jazyka. I začátečníci zde najdou všechny potřebné informace. Kniha poslouží i jako referenční příručka, ve které lze nalézt klíčové informace.
Keywords: Java 9 (programovací jazyk); objektově orientované jazyky; objektově orientované programování; Java 9; object-oriented programming languages; object-oriented programming; příručky; handbooks and manuals