Java 9 : kompletní příručka jazyka - Pecinovský, Rudolf, 1954- (Knihovna programátora (Grada), 2018)
Učebnice programovacího jazyka Java 9 se soustředí zejména na výklad vlastností jazyka. I začátečníci zde najdou všechny potřebné informace. Kniha poslouží i jako referenční příručka, ve které lze nalézt klíčové informace.