The fall of the house of Usher and other tales = Pád domu Usherů a další povídky - Poe, Edgar Allan, 1809-1849 (Garamond, 2017)
Dvojjazyčné vydání čtyř známých povídek amerického průkopníka romanticko-hororového žánru.
Keywords: americké povídky; dvojjazyčná vydání; American short stories; bilingual editions