Hrátky s myslí : jak za 31 dní znovu nalézt cestu k vlastnímu mozku - Cohen, Martin, 1964- (Academia, 2012)
"Myšlenkové experimenty", soubor her, otázek, úkolů, jejichž cílem je přimět čtenáře k otevření mysli a ke konstatování faktu, že lidská mysl se vytváří a přetváří kolektivně a nikdo není schopen nalézt klíč k vlastnímu mozku sám.
Z angličtiny přeložila Zuzana Gabajová
Keywords: myšlení -- filozofické aspekty; myšlení -- úlohy; thought and thinking -- philosophical aspects; thought and thinking -- problems, exercises, etc; populárně-naučné publikace; popular works