Země prokletých - Lazar, Liliana, 1972- (Jota, 2012)
Román rumunské autorky moldavské národnosti, píšící francouzsky, je temným příběhem, odehrávajícím se ve druhé polovině dvacátého století v zapadlé venkovské krajině, obklopené hlubokými lesy.
Vydáno ve spolupráci s literární agenturou Agence de l'Est
Keywords: francouzsky psané romány; fiction in French