Vše, co jsme si nikdy neřekli - Ng, Celeste (Světová knihovna (Odeon), 2016)
Píše se rok 1977 a v Ohiu tragicky umírá šestnáctiletá studentka Lydie Lee ze smíšené čínsko-americké rodiny. Jaké jsou příčiny její smrti? Rodina - otec, matka, starší bratr a mladší sestra - se s nečekanou ztrátou vyrovnávají každý sám a po svém. Postupně se odhalují rodinné vztahy, pocity a problémy. Aby bylo možné pochopit přítomnost a najít východiska pro budoucnost bez Lydie, je třeba se vrátit zpět do minulosti. Odkrýt skrývané i potlačované touhy a přání.