Prokletí - Palahniuk, Chuck, 1962- (Odeon, 2012)
Dvanáctý román originálního amerického autora zavádí čtenáře do samotného pekla, kde se mu průvodcem stane třináctiletá zakomplexovaná puberťačka.
Přeloženo z angličtiny
Keywords: americké romány; American fiction