Prokletí - Palahniuk, Chuck, 1962- (Světová knihovna (Odeon), 2012)
Dvanáctý román originálního amerického autora zavádí čtenáře do samotného pekla, kde se mu průvodcem stane třináctiletá zakomplexovaná puberťačka.