Domov - Morrison, Toni, 1931-2019 (Odeon, 2013)
Román americké nositelky Nobelovy ceny za literaturu je příběhem dvou sourozenců, kteří si teprve po bolestných zkušenostech uvědomují sílu a podstatu opravdového domova.
Přeloženo z angličtiny
Keywords: americké romány; American fiction