Doktor Živago - Pasternak, Boris Leonidovič, 1890-1960 (Pro edici Světová literatura Lidových novin vydalo nakl. Euromedia Group, 2005)
Světově proslulý román o životních peripetiích ruského lékaře na pozadí politických a hospodářských poměrů v Rusku od 1. světové války do roku 1943.
Přeloženo z ruštiny
Keywords: ruské romány; Russian fiction