Jasno lepo podstín zhyna - Baume, Sara, 1984- (Odeon, 2016)
Hrdinou lyrického románu irské autorky je starší samotář, jehož život v průběhu jednoho roku zcela změní výjimečný čtyřnohý přítel.
Keywords: irské romány (anglicky); Irish fiction (English)