Pod kůží - Faber, Michel, 1960- (Odeon, 2014)
Zvláštní řidička denně projíždí silnice Skotské vysočiny a má velký zájem o urostlé, zdravé stopaře; její zájem je však veden jinam, než očekáváme...
Přeloženo z angličtiny
Keywords: anglicky psané romány; vědecko-fantastické romány; fiction in English; science fiction novels