Cenné papíry v novém občanském zákoníku : komentář - Marek, Radan; Ježek, Václav (C.H. Beck, 2013)
Komentář k jednotlivým ustanovením nového občanského zákoníku, které se vztahují k cenným papírům.
Obálkový podnázev: komentář § 514-544
Keywords: občanské právo -- Česko; cenné papíry -- Česko; civil law -- Czechia; securities -- Czechia; zákony; komentáře; laws; commentaries