Já a Ty - Buber, Martin, 1878-1965 (Kalich, 2005)
Rozhovor Boha s člověkem je hlavním námětem knihy nejuznávanějšího židovského myslitele 20. století.
Přeloženo z němčiny
Keywords: Buber, Martin, -- 1878-1965; 20. století; Bůh a člověk -- judaistické pojetí; interpersonální vztahy -- judaistické pojetí; židovská teologie -- 20. století; židovská filozofie -- 20. století; dialektická teologie -- 20. století; filozofie dialogu -- 20. století; relations between God and man -- Judaic approach; interpersonal relations -- Judaic approach; Jewish theology -- 20th century; Jewish philosophy -- 20th century; dialectic theology -- 20th century; philosophy of dialogue -- 20th century; pojednání; studie; essays; studies