Praktický Money Management, aneb, Jak řídit riziko na burze - Janáč, Radek, 1988- (Tribun EU, s.r.o., 2017)
Denifice a různé metody money managementu
Terminologický slovník
Keywords: finanční trhy; burzovní obchody; forex; technická analýza; financial market; stock exchange transactions; technical analysis; příručky; handbooks and manuals