Podnikatelé versus podvodníci : 52 příběhů nejčastějších podvodů páchaných na seriózních podnikatelích : odhalená pravda o rizicích podnikání - John, Vladimír (Meriglobe Business Academy, 2016)
Poznejte metody a triky podvodníků na konkrétních příkladech, které se skutečně odehrály, a minimalizujte tak riziko, že se i vy stanete jednou z podvedených obětí. Poučte se z chyb podnikatelů před vámi a buďte před podvodníky o krok napřed! Nakladatelská anotace. Kráceno.
Keywords: podnikatelé; podnikání; podvody; podvodníci; rizikový management; businessmen; business; impostures; impostors; risk management; populárně-naučné publikace; popular works