Nové přestupkové právo - Prášková, Helena, 1956- (Leges, 2017)
Monografie rozebírá instituty hmotného a procesního přestupkového práva v České republice.
Keywords: přestupkové právo -- Česko; řízení o přestupcích -- Česko; contraventions (criminal law) -- Czechia; contravention proceedings -- Czechia; monografie; monographs