Jemný porod, jemné mateřství : lékařský průvodce přirozeným porodem a rozhodováním v raném rodičovství - Buckley, Sarah J. (Maitrea, 2016)
Mezinárodně uznávaná odbornice na porody dává prostřednictvím této přelomové sbírky esejů nastávajícím rodičům mocný nástroj v podobě osvíceného průzkumu, co o porodu a péči o novorozence říkají staré moudrosti i současný lékařský výzkum.
Přeloženo z angličtiny
V tiráži a copyrightu překladatelka uvedena chybně: Iva Michalíková
Keywords: porod; přirozený porod; matky a děti; rodiče a děti; raná péče o dítě; childbirth; natural childbirth; mothers and children; parents and children; early child care; eseje; essays