Automatické obchodní systémy, aneb, Forex Robot - Janáč, Radek, 1988- (Tribun EU, 2016)
Definice automatických obchodních systémů a také rady, jak je testovat i získat. Příručka.
Terminologický slovník
Keywords: devizové trhy; devizové obchody; technická analýza; finanční spekulace; počítačová podpora; foreign exchange market; foreign exchange transactions; technical analysis; speculation; computer aid; forex; příručky; handbooks and manuals