Průvodce FOREXEM bez cenzury : nejen pro začátečníky - Janáč, Radek, 1988- (Tribun EU, s.r.o., 2017)
Příručka srozumitelně vysvětluje problematiku obchodování na forexu.
Terminologický slovník
Keywords: forex; devizové trhy; devizové obchody; technická analýza; finanční spekulace; foreign exchange market; foreign exchange transactions; technical analysis; speculation; příručky; handbooks and manuals