Vinohradnictví - Michlovský, Miloš, 1953- (Vinselekt Michlovský, 2017)
Kniha je určena všem pěstitelům révy vinné a studentům předmětu vinohradnictví.
Keywords: vinohradnictví; réva vinná; vinice; viticulture; grape vine; vineyards; monografie; monographs