Psychologie duchovního života - Smékal, Vladimír, 1935- (Cesta, 2017)
Autor je renomovaný psycholog, který se zabývá vztahem mezi psychologií a spiritualitou. Z jeho práce mohou čerpat nejen psychologové, učitélé, sociální pracovníci, lékaři, ale všichni, koho toto téma zajímá a chějí se dál v tomto směru rozvíjtet.
Keywords: duchovní život -- psychologické aspekty; spiritualita -- psychologické aspekty; spiritual life -- psychological aspects; spirituality -- psychological aspects; psychologie a náboženství; studie; studies