Sociální služby. I, (Asociace poskytovatelů sociálních služeb ČR, 2016)
Články věnované různým problémům z oblasti sociálních služeb.
Keywords: sociální služby -- Česko; sociální práce -- Česko; zdravotně-sociální péče -- Česko; sociální marketing -- Česko; social service -- Czechia; social work -- Czechia; medical social care -- Czechia; social marketing -- Czechia; příručky; kolektivní monografie; handbooks and manuals; collective monographs