Je to složitější : sociální život teenagerů na sociálních sítích - boyd, danah, 1977- (Akropolis, 2017)
Autorka, americká expertka na komunikační technologie, v knížce popisuje online svět, v němž žijí dnešní teenageři. Tento svět se snaží přiblížit srozumitelně i lidem, kteří mu nerozumějí a mají z něj obavy (např. rodičům, učitelům, politikům).
Keywords: 21. století; mládež -- 21. století; sociální média; internetové sociální sítě; sociální interakce; youth -- 21st century; social media; Internet social networks; social interaction; monografie; monographs