Kompaktní vesmír : cesta prostorem a časem - Tweed, Matt (Dokořán, s.r.o., 2017)
Stručný průvodce vesmírem od sluneční soustavy až po horizont pozorovatelného světa.
Keywords: vesmír; časoprostor; kosmologie; universe; space and time; cosmology; populárně-naučné publikace; popular works