Od nápadu k podnikatelskému plánu : jak hledat a rozvíjet podnikatelské příležitosti - Svobodová, Ivana, 1969-; Andera, Michal, 1984- (Grada, 2017)
Díky knize zkušených autorů se dozvíte, jak hledat a identifikovat podnikatelské příležitosti a jak je dále úspěšně rozvíjet.
Částečně tištěno napříč
Keywords: podnikání; podnikatelské projekty; strategický management; business; business planning; strategic planning; příručky; handbooks and manuals