Císařský řez : co je dobré vědět o císařském řezu a jak souvisí se schopností milovat - Odent, Michel, 1930- (Maitrea, 2016)
Monografie francouzského lékaře, chirurga a porodníka, představuje historii prováděných císařských řezů od 50. let 20. století, bezpečnost a četnost porodů císařským řezem v současnosti.
Přeloženo z angličtiny
Keywords: 20.-21. století; 1950-2015; císařský řez; dějiny porodnictví -- 20.-21. století; casearean section; history of obstetrics -- 20th-21st centuries; monografie; monographs