Současné koncepce a formy komunikační podpory pro osoby se závažným komunikačním handicapem = Contemporary approachs and forms of communication support for people with significant disorders of communication - Neubauer, Karel, 1963-; Neubauerová, Lenka (Pavel Mervart, 2017)
Obsah publikace je zaměřen na tři zásadní oblasti současného rozvoje poznatků - klinický výzkum, problematiku dospělých osob s komunikačním handicapem a rozvoj komplexního systému prevence vývojových komunikačních poruch.
Keywords: klinická logopedie; osoby se zdravotním postižením; poruchy komunikace; klinický výzkum; clinical logopedics; people with disabilities; communicative disorders; clinical research; kolektivní monografie; collective monographs