Extremismus, radikalismus, populismus a euroskepticismus - Danics, Štefan, 1962-; Tejchmanová, Ladislava (Univerzita Jana Amose Komenského Praha, 2017)
Výklad odborných termínů z oblasti politologie (extremismus, radikalismus, populismus a euroskepticismus). Přehled jednotlivých krajně pravicových a populistických stran v zemích Evropské unie.
Keywords: extremismus -- země Evropské unie; extremismus -- mezioborový kontext; radikalismus -- země Evropské unie; populismus -- země Evropské unie; euroskepticismus -- země Evropské unie; pravicový extremismus -- země Evropské unie; politické strany -- země Evropské unie; extremism -- European Union countries; extremism -- interdisciplinary context; radicalism -- European Union countries; populism -- European Union countries; euroskepticism -- European Union countries; right-wing extremism -- European Union countries; political parties -- European Union countries; učebnice vysokých škol; textbooks (higher)