Extremismus, radikalismus, populismus a euroskepticismus - Danics, Štefan, 1962-; Tejchmanová, Ladislava (Univerzita Jana Amose Komenského Praha, 2017)
Výklad odborných termínů z oblasti politologie (extremismus, radikalismus, populismus a euroskepticismus). Přehled jednotlivých krajně pravicových a populistických stran v zemích Evropské unie.