Co bylo Československo? Kulturní konstrukce státní identity - Bartlová, Milena, 1958- (UMPRUM, 2017)
Studie zkoumají utváření československé státní a národní identity v umění a architektuře.
Keywords: kultura a ideologie -- Československo; národní identita -- Československo; kulturní identita -- Československo; kultura a společnost -- Československo; kultura a politika -- Československo; culture and ideology -- Czechoslovakia; national identity -- Czechoslovakia; cultural identity -- Czechoslovakia; culture and society -- Czechoslovakia; culture and politics -- Czechoslovakia; studie; sborníky; studies; miscellanea