Jak podpořit dítě s problémovým chováním ve škole - Divoká, Jana, 1975- (Pasparta, 2017)
Devět příběhů dětí, rodičů a učitelů, které ukazují co nejširší spektrum "problémového chování" (nejen) ve škole.
Obálkový podnázev: z pohledu dítěte, rodiče a učitele
Terminologický slovník
Keywords: problémoví žáci; poruchy chování; etopedie; sebeúcta; problem pupils; behavioral disorders; education of problem children; self-esteem; případové studie; case studies