Aktéři a tvorba české zahraniční politiky - Kořan, Michal, 1977- (Centrum pro studium demokracie a kultury a Masarykova univerzita, 2016)
Práce představuje důležité aktéry české zahraniční politiky z různých úhlů pohledu (historického, ústavního nebo legislativního).
Keywords: zahraniční politika -- Česko; zahraniční politika -- teorie; foreign policy -- Czechia; foreign policy -- theory; kolektivní monografie; collective monographs