Analýza a řízení rizik - Procházková, Dana, 1945- (České vysoké učení technické, 2011)
Monografie se věnuje problematice řízení rizik.
Na obálce pod názvem: České vysoké učení technické v Praze, Fakulta dopravní - Ústav bezpečnostních technologií a inženýrství
Keywords: riziková analýza; rizikový management; risk analysis; risk management; monografie; monographs