Jak na datovou schránku a elektronickou komunikaci s úřady - Lapáček, Jiří, 1956- (Computer Press, 2012)
Problematika komunikace prostřednictvím datových schránek.
Obsahuje rejstřík
Keywords: elektronická veřejná správa -- Česko; datové schránky -- Česko; electronic government -- Czechia; electronic data boxes -- Czechia; příručky; handbooks and manuals