Python 3 : výukový kurz - Summerfield, Mark (Computer Press, 2010)
Průvodce programováním v multiplatformním jazyce Python. Program napsaný v tomto jazyku lze spustit ve Windows i v unixových systémech.
Přeloženo z angličtiny
Obsahuje rejstřík
Keywords: Python (programovací jazyk); programování; Python (computer program language); programming; příručky; handbooks and manuals