Zákon o elektronických komunikacích : komentář - Vlachová, Barbora, 1988- (C.H. Beck, 2017)
Komentované znění zákona o elektronických komunikacích na základě právního stavu k 1. 9. 2016.
"Výklad je zpracován v souladu s platnými a účinnými právními předpisy k 1.9.2016"--Předmluva
Keywords: elektronická komunikace -- Česko; electronic communication -- Czechia; zákony; komentáře; laws; commentaries