GDPR - obecné nařízení o ochraně osobních údajů - Nulíček, Michal; Donát, Josef, 1981-; Nonnemann, František, 1981-; Lichnovský, Bohuslav; Tomíšek, Jan, 1991- (Wolters Kluwer, 2017)
Komentované znění evropského obecného nařízení o ochraně osobních údajů na základě právního stavu k 30. 4. 2017.
"Právní stav publikace je ke dni 30.4.2017"--Rub titulní stránky
Kniha je dostupná také v ASPI a v elektronické podobě
Přehled souvisejících právních předpisů
Keywords: ochrana osobních údajů -- země Evropské unie; ochrana osobních údajů -- Česko; personal data protection -- European Union countries; personal data protection -- Czechia; právní předpisy; komentáře; legal regulations; commentaries