Využití evropských standardů pro zajištění kvality na českých vysokých školách - Šebková, Helena, 1945-; Beneš, Josef, 1939-; Roskovec, Vladimír, 1937- (Centrum pro studium vysokého školství v nakl. Vyšehrad, 2013)
Publikace shrnující výsledky projektu na zlepšování kvality vysokých škol v mezinárodním měřítku.
Keywords: vysoké školy -- Česko; kvalita vzdělávání -- Česko; kvalita vzdělávání -- země Evropské unie; mezinárodní normy a standardy; universities and colleges -- Czechia; quality of education -- Czechia; quality of education -- European Union countries; international standards; kolektivní monografie; collective monographs