Využití evropských standardů pro zajištění kvality na českých vysokých školách - Šebková, Helena, 1945-; Beneš, Josef, 1939-; Roskovec, Vladimír, 1937- (Centrum pro studium vysokého školství v nakl. Vyšehrad, 2013)
Publikace shrnující výsledky projektu na zlepšování kvality vysokých škol v mezinárodním měřítku.