Pracovní právo - Bělina, Miroslav, 1950-; Pichrt, Jan, 1965- (C.H. Beck, 2017)
Aktualizované vydání učebnice pracovního práva vycházející z právního stavu k 31. 8. 2017.
Přehled vybraných judikátů
Keywords: pracovní právo -- Česko; labor laws and legislation -- Czechia; učebnice; textbooks