Práva k průmyslovému vlastnictví - Horáček, Roman, 1966-; Čada, Karel; Hajn, Petr, 1935- (C.H. Beck, 2017)
Aktualizované a přepracované vydání učebnice podrobně zpracovává problematiku patentů, vzorů, práva na označení, průmyslových práv nebo obchodních tajemství.
Keywords: právo průmyslového vlastnictví -- Česko; industrial property law -- Czechia; učebnice vysokých škol; textbooks (higher)