Prostředky ochrany subjektivních práv ve veřejné správě - jejich systém a efektivnost - Skulová, Soňa, 1956-; Potěšil, Lukáš, 1982- (C.H. Beck, 2017)
Práce se zaobírá problematikou subjektivních práv a požadavkem jejich ochrany ve sféře veřejné správy.
Keywords: veřejná správa; subjektivní právo; správní řízení -- Česko; správní řízení -- země Evropské unie; správní právo -- Česko; správní právo -- země Evropské unie; public administration; subjective right; administrative procedure -- Czechia; administrative procedure -- European Union countries; administrative law -- Czechia; administrative law -- European Union countries; kolektivní monografie; collective monographs